Ingyenes szállítás 35000ft-tól.

Szív alakú csoki fondue szett

A szívhez az út a gyomrán át vezet. Ezért hát kedvesével tegye kellemesebbé estéjüket a romantikus fondü készlettel. A készlettel romantikus pillanatokat élhetnek át, melyekre sokáig fognak emlékezni. Olvasszák fel a csokoládét és mártsanak bele friss gyümölcsöt. Aki inkább a sós ízeket kedveli, az se gond, hiszen sajtot is fel lehet olvasztani, amibe péksüteményt és kolbászt lehet mártogatni.

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
27.11.2024
Szállítási lehetőségek
Kód: 1157
Ft8 000 Ft6 666,67 ÁFA nélkül
Szív alakú csoki fondue szett
Tapasztalat évei
Tapasztalat évei
Több mint 14 éve vagyunk a piacon
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
35000ft felett fizetjük a szállítást!
Örömmel adunk tanácsot Önnek
Örömmel adunk tanácsot Önnek
08:00 - 16:00 között állunk rendelkezésére. +36 144 509 03

Töltsön el egy romantikus estét a pároddal, és kényeztesd magad a csokoládéfondü édes ízével. A Romantic fondü egy gyönyörű szív alakú kerámiakészlet, különösen szerelmesek számára. Egy tálban, égő gyertya alatt felolvasztod a csokoládé fondüt, majd gyümölcsdarabokat vagy piskótát márthatsz bele. Eredeti ajándék szerelmespároknak, de párodnak is. Varázsoljon romantikus estét ezzel a fondüvel.

Elkészítés: 30 perc
• 400 g étcsokoládé
• gyümölcskeverék: eper, körte, banán, narancs, mangó
• citromlé
• 3 evőkanál natúr barna cukor
• 250 ml tej
• csipet fahéj
• 2 cl konyak (el is hagyhatod)

Szárított gyümölccsel (pl. datolya, szilva, banán chips, dió, reszelt dió), díszítésnek kókusz, mályvacukor, keksz, kókusz, kakaó, méz stb.

A csokoládé fondü elkészítése:

  • 1. A csokoládét apróra vágjuk. A gyümölcsöt megmossuk vagy meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk. Meglocsoljuk citromlével, hogy ne barnuljanak meg.
  • 2. Az apróra vágott csokoládét a fondüs edénybe tesszük, vízfürdő fölött felolvadni hagyjuk, hozzáadjuk a cukrot, a tejet, a fahéjat és a konyakot, összekeverjük, majdnem felforraljuk.
  • 3. Helyezze a fondü edényt forró csokoládéval a tűzhely (gyertya) fölé, és folytassa a csokoládé melegítését mérsékelt hőmérsékleten.
  • 4. A bogrács körül tálakba rendezzük a gyümölcsöt, aszalt gyümölcsöt, diót és mályvacukrot, villákra szúrjuk és forró csokoládéba mártjuk.
  • 5. A beáztatott darabokat mézzel, kókusszal vagy kakaóval díszíthetjük, ízesíthetjük.

Csomag tartalma:

  • 1x szív alakú tál csokoládéhoz
  • 1x kerámia tál gyertyához
  • 4x rozsdamentes acél villa
  • 1x gyertya

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: