Szív alakú csoki fondue szett
A szívhez az út a gyomrán át vezet. Ezért hát kedvesével tegye kellemesebbé estéjüket a romantikus fondü készlettel. A készlettel romantikus pillanatokat élhetnek át, melyekre sokáig fognak emlékezni. Olvasszák fel a csokoládét és mártsanak bele friss gyümölcsöt. Aki inkább a sós ízeket kedveli, az se gond, hiszen sajtot is fel lehet olvasztani, amibe péksüteményt és kolbászt lehet mártogatni.
Töltsön el egy romantikus estét a pároddal, és kényeztesd magad a csokoládéfondü édes ízével. A Romantic fondü egy gyönyörű szív alakú kerámiakészlet, különösen szerelmesek számára. Egy tálban, égő gyertya alatt felolvasztod a csokoládé fondüt, majd gyümölcsdarabokat vagy piskótát márthatsz bele. Eredeti ajándék szerelmespároknak, de párodnak is. Varázsoljon romantikus estét ezzel a fondüvel.
Elkészítés: 30 perc
• 400 g étcsokoládé
• gyümölcskeverék: eper, körte, banán, narancs, mangó
• citromlé
• 3 evőkanál natúr barna cukor
• 250 ml tej
• csipet fahéj
• 2 cl konyak (el is hagyhatod)
Szárított gyümölccsel (pl. datolya, szilva, banán chips, dió, reszelt dió), díszítésnek kókusz, mályvacukor, keksz, kókusz, kakaó, méz stb.
A csokoládé fondü elkészítése:
- 1. A csokoládét apróra vágjuk. A gyümölcsöt megmossuk vagy meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk. Meglocsoljuk citromlével, hogy ne barnuljanak meg.
- 2. Az apróra vágott csokoládét a fondüs edénybe tesszük, vízfürdő fölött felolvadni hagyjuk, hozzáadjuk a cukrot, a tejet, a fahéjat és a konyakot, összekeverjük, majdnem felforraljuk.
- 3. Helyezze a fondü edényt forró csokoládéval a tűzhely (gyertya) fölé, és folytassa a csokoládé melegítését mérsékelt hőmérsékleten.
- 4. A bogrács körül tálakba rendezzük a gyümölcsöt, aszalt gyümölcsöt, diót és mályvacukrot, villákra szúrjuk és forró csokoládéba mártjuk.
- 5. A beáztatott darabokat mézzel, kókusszal vagy kakaóval díszíthetjük, ízesíthetjük.
Csomag tartalma:
- 1x szív alakú tál csokoládéhoz
- 1x kerámia tál gyertyához
- 4x rozsdamentes acél villa
- 1x gyertya
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!